Разкриха мощният 685 к.с. Nissan GT-R, който ще вземе участие в “Бързи и яростни 6″

Световната премиера на “Бързи и яростни 6″ е насрочена за 24 май.

Почитателите на супер колите и филма “Бързи и яростни” имат повод да ликуват – съвсем наскоро съобщиха новината, че тежко модифицираният Nissan GT-R от снимките в галерията ще вземе участие в шестата част на поредицата. Премиерата й е насрочена за 24 май тази година!

Вижте тежко тунингованият Nissan GT-R на диностенда.

В разработването на Годзилата са взели участие няколко тунинг компании. Така например, инженерите от R’s Tuning са имали за задача да оптимизират охладителната система, докато за аеродинамиката са отговаряли момчетата от BenSopra.

Фокусниците от ателието SP Engineering, пък са се погрижили за нарасналата мощност на 3,8-литровия би-турбо агрегат, която от заводските 550 к.с. достига внушителните 685 к.с. Този резултат е постигнат, благодарение на препрограмирания електронен блок на двигателя (ECU), доработената охладителна система и изцяло новата изпускателна система. Нужно е 100-октаново бензиново гориво за развъртането на цялата мощност.

Компанията Seibon е изработила карбоновите врати, капакът на двигателя, праговете – общо взето всички видни аеродиниамични елементи.

Интериорът на Годзилата е обзаведен с нов спортен волан от MCR. Стоковите спирачки са заменени с по-мощни, дело на Weapons Grade Performance, чиито спирачни дискове са изработени от карбон-керамика. Бруталните 19-цолови джанти Volks са “обути” с гуми Michelin Pilot Sport Cup с размери 345/30.

Етикети: gt-r, Nissan, nissan gt-r

Advertisements

Tags: , , , , , , , , ,

%d bloggers like this: